Szandál technológiák

X-Strap

(Amerikai szabadalmi szám: 5,561,919)
Egyedi pántrendszer 6 rögzítési ponttal. A sarok és az ívpántok egymástól függetlenek, így tökéletesen rögzítik a lábat.

 

A.R.T1™ (fejlett gumitechnológia)
A Source eredeti gumi összetétele a talp felső részére. A gumi talpas szandál eredeti koncepciója tartós tapadást és szellőzést biztosít. Az anyaghoz adott anti-mikrobiális összetevő megakadályozza, hogy a szandál kellemetlen szagú legyen tartós használat alatt is.

A.R.T2™
A Source eredeti gumi összetétele a talp alsó részére. Nem fog, csúszásmentes, nagy súrlódást elviselő ragadós talp nedves körülmények között is, nagyon nagy kopásállósággal.

A.R.T3™
A Source eredeti láb-ágy formulája, ötvözi a velúr bőrt és a természetes parafát. A természetes anyagok egyedülálló kombinációja, amely megőrzi a kiváló ruganyos és párnázó viselkedést az EVA könnyű súlyával.

A.R.T4™
A Source kizárólagos technológiája, ami a gumírozott EVA és egy anti-mikrobiális szer keveréke: A felület úgy van csiszolva, hogy a mikrospórák nyitva maradnak a felszínen, ezáltal csökkentve az izzadékonyságot, és a lábhoz simuló párnaként növeli a kényelmet.

 

Szagmentes talpágy
A szandál talppal érintkező felületébe FDA által jóváhagyott EPA-regisztrált anti-mikrobális összetevő lett tartósan integrálva, ami azon kívül, hogy hűti és szárazon tartja a lábat, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

 

Onestrap™

A szandál felső részén egy egybefüggő pánt fut végig ami tökéletesen igazodik a lábhoz.

 

Wet-Cross™

(Szabadalmi szám 6.694.641)
Az X-Strap pántrendszer továbbfejlesztett változata. Ez egy nem tépőzáras, egy mozdulattal nyitható szíj-rendszer, ami a legszélsőségesebb vízi aktivitás során is biztosan tartja a lábad.

 

Puha, gyorsan száradó pántok
A puha csöves polipropilén szövet kétszer olyan gyorsan szárad, mint az általánosan használt nejlon/poliészter szövet.

Háromrétegű bélés (Gobi szandál)
Kiváló minőségű anyagok használatával a pántok rétegesen lettek felépítve; az egyedi megjelenés soha eddig nem érzett kényelemmel párosul. A legkényelmesebb betét, amit valaha is éreztem. Úgy tervezték, hogy könnyen elpárologjon a nedvesség és száraz maradjon az anyag.
Belső réteg – Párologtató szövet ami a nedvességet elvezeti a bőrtől, ezért a lábad száraz és hűvös marad.
Középső réteg – Puha EVA hab a puha és kényelmes érzetért.
Külső réteg – Nagy teherbírású poliészter szövet nagy kopásállósággal.

 

Háromrétegű talp
A három különálló réteg - lábágy, közbenső párnázás és talajkontaktus - lehetővé teszi a finomhangolt paramétereket, például a tapadást, a tartósságot, az ütéselnyelést és a súlyt. Az eredmény a tökéletes karakterű talp, már egy hét használat után lehet érezni a különbséget.

 

Becsúsztatási lehetőség
A sarokpánt felnyitása és az elülső pánttal való beállítása által a szandál könnyedén átalakítható papucsszerűen felvehetővé (a lábat bele lehet csúsztatni, mint egy papucsba).

 

Pillekönnyű viselet

Hihetetlenül könnyű szandálok, amiket szinte nem érzel a lábadon. 

 

Eco-Logic™ szandál hordtáska
Intelligens és újrahasználható csomagolás, amely ideális a piszkos vagy nedves szandálok szállításához.