Hidratációs technológiák

A SOURCE egyedülálló hidratáló, víztároló technológiája kvantumugrást jelent a hidratáló rendszerekben, tiszta, egészséges, könnyen hozzáférhető megoldásokat kínálva a aktív életet élő emberek számára. Ezek azok a technológiák és az újítások, amik egyedülállóvá teszik a hidratációs rendszereinket.

 

Widepac zárótechnológia (US Patent No. 7,648,276,B2)
Az eredeti, felhasználóbarát Widepac™ tároló oldala szélesre nyílik, egyszerű töltést, tisztítást, leeresztést és jégbehelyezést tesz lehetővé. Légmentesen záródó technológia. A legtöbb SOURCE hidratáló rendszer és hidratáló csomag a Widepac zárótechnológiával ellátott víztározókkal rendelkezik.

 

Ízmentes™ rendszer
A co-extrudált PE filmréteg megtartja a tiszta víz ízét. Semmilyen műanyag ízt nem kölcsönöz a víznek hosszú idő elteltével sem. (BPA és Phthalate mentes.)

 

GrungeGuard™ technológia
A GrungeGuard™-technológiánk gátolja a baktériumok megtelepedését a víztározó és az ivócső belső felületén a termékek teljes élettartama idején. A technológia egy az FDA által jóváhagyott és EPA-regisztrált anti-mikrobiális adalékra alapul.

 

Üveg-szerű™ felület technológia
A Source üveg-szerű™ felület technológiája 2000%-kal simább, mint a hagyományos TPU felületek. Gyakorlatilag teljesen olyan mint az üveg maga. Ez a többrétegű polietilén fólia, amelyet a SOURCE üveg-szerű™ technológiájának megfelelően gyártottak, megakadályozza a biofilm felhalmozódását, így a rendszer gyakorlatilag öntisztító.

 

Könnyű ápolás & minimális karbantartás
Az Üveg-szerű™ technológia és a GrungeGuard™ technológia együttesen képviselik az új generációs hidratáló rendszereket, amelyeknek a tisztítása már nem probléma! Egyszerűen töltse fel újra vízzel, és igyon újra és újra minden különösebb gond nélkül. A víz napokig, sőt hetekig friss marad.